Hemstädning i Haninge

Det finns många bra städfirmor som erbjuder hemstädning i Haninge. För att göra det lättare för dig att hitta den bästa för ditt behov har vi sammanställt en lista med de bästa städbolagen som erbjuder hemstädning i Haninge.

Skaffa hemstädning i Haninge

Här finns en sammanställd lista med ett antal olika städfirmor som erbjuder hemstädning i Haninge. Förhoppningsvis hjälper det dig att hitta det bästa städbolaget för dig.

Strykfritt


Strykfritt är en städfirma i Haninge som erbjuder högkvalitativ hemstädning utan bindningstid. Du bestämmer själv hur ofta du vill anlita dem för hemstädning eller någon annan av deras städtjänster. Välj mellan flera olika städplaner eller anlita dem per timme vid behov. Om du är ny kund kan du boka en provstädning för endast 95 kronor i timmen vilket är väldigt billigt. Utöver hemstädning erbjuder Strykfritt bland annat storstädning, fönsterputs, flyttstädning och visningsstädning.

Fördelar:

 • Flexibel städhjälp
 • Lågt fast timpris
 • Billig provstädning
Be om offert

Linn Städ


Linn Städ är ett socialt ansvarstagande hemstädningsföretag baserat i Årsta utanför Stockholm. Städfirman erbjuder hemstädning i Haninge och närliggande områden. Städbolaget har kollektivavtal och deras anställda får många förmåner. De erbjuder hemstädning och har ingen bindningstid vilket ger dig möjlighet att pausa ditt abonnemang när du vill.

Fördelar:

 • Ingen bindningstid
 • Socialt ansvarstagande med kollektivavtal
 • Alltid samma städare
Be om offert

Leopard Städ


Leopard Städ är en kompetent städfirma med ett stort utbud av städtjänster för såväl företag som privatpersoner. De erbjuder bland annat komplett hemstädning där du kan välja om du vill att de kommer hem till dig och städar en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Deras lokalvårdare har lång branscherfarenhet och stor yrkeskunskap. De erbjuder även flyttstädning, trappstädning och kontorsstädning.

Fördelar:

 • Brett kvalitetsutbud av städtjänster
 • Hög service & trevligt bemötande
 • Lång branscherfarenhet
Be om offert

Tyresö 24


Tyresö 24 Facility Management erbjuder hemstädning i Haninge och i Stockholm. Både privatpersoner och företag kan anlita dem och deras utbud av städtjänster inkluderar bland annat kontorsstädning, fönsterputs, trappstädning, byggstädning och även utomhustjänster såsom snöskottning. Tyresö 24 erbjuder hemstädning till bra pris och med garanti. På deras hemsida kan du se exakt vad som ingår i hemstädningen.

Fördelar:

 • Brett utbud av städtjänster, inklusive utomhustjänster
 • Konkurrenskraftiga priser
 • Positiva kundomdömen
Be om offert

Clenely


Clenely AB är en städfirma baserad i Västerhaninge. De har lång erfarenhet av städning hos privatpersoner såväl som på kontor och i butiker. Deras personal är välutbildad, vilket garanterar en service i toppklass från början till slut. De erbjuder ett brett utbud av städtjänster, exempelvis hemstädning, flyttstädning, byggstäd, fönsterputs, storstädning, kontorsstädning och företagsstädning. De erbjuder en gratis offert där du får en snabb prisuppskattning. Clenely erbjuder även sista-minuten-städning.

Fördelar:

 • Nöjd kund garanti & hög service
 • Sista-minuten-städning
 • Gratis offert med snabb återkoppling
Be om offert

Stjärnans Städ


Stjärnans Städ är en serviceorienterad städfirma som är baserad i Bandhagen. De erbjuder hemstädning i Haninge, Bromma, Solna, Uppsala, Sigtuna, Knivsta, Enskede och andra närliggande områden. Deras motto är att göra kunden nöjd. Därför kan du räkna med gott bemötande och hög service från början till slut. Stjärnans Städ erbjuder även pakettjänster och abonnemang inom de flesta städområden.

Fördelar:

 • Kostnadsfri offert med snabbt svar
 • Gör allt för att du som kund ska bli nöjd
 • Pakettjänster och abonnemang
Be om offert

Hemstädning utanför Haninge kommun

Behöver du hjälp med hemstädning utanför Haninge kommun? Här nedan hittar information och kontaktuppgifter till några av de bästa städfirmorna.

Hemstädning Stockholm

Det finns många bra städfirmor i Stockholm som erbjuder hemstädning och andra hushållsnära städtjänster. Vi hjälper dig att hitta den bästa för ditt behov genom att sammanställa en lista med de bästa städbolagen som erbjuder hemstädning i Stockholm.

Hemstädning Huddinge

Letar du efter en professionell och pålitlig städfirma för hemstädning i Huddinge? Här hittar du en lista med de bästa städbolagen som erbjuder hemstädning i Huddinge och i närliggande områden. I listan kan hittar du även information om de olika städfirmorna samt kontaktuppgifter.