Städfirmor i Stockholm

Genom att anlita en professionell städfirma kan du snabbt få bostaden eller arbetsplatsen skinande ren. Det finns flera bra städfirmor i Stockholm, och på den här sidan hittar du en lista som hjälper dig att hitta din bästa städfirma i Stockholm – jämför de olika aktörerna och välj en som passar dig.

Hitta städfirmor i Stockholm

Här nedan hittar du en lista med information om några av stans bästa städfirmor i Stockholm.

Julias Städservice


Julias Städservice erbjuder många olika sorters städtjänster i Stockholm. Du kan bland annat anlita dem för storstädning, fönsterputsning, hemstädning, flyttstädning och visningsstädning inför en bostadsförsäljning. De utbildar sin egen personal för att garantera högsta kvalitet.

Fördelar:

 • Många olika städtjänster
 • Kompetent och pålitlig städpersonal
 • Billig prova-på-städning
Be om offert

Städsystem


Städsystem är en städfirma med lång erfarenhet. Sedan starten 1968 har de erbjudit professionell miljövänlig städning och lokalvård till företag i Stockholm. De skräddarsyr städplaner utifrån företagets specifika behov. De börjar med en behovsanalys och återkommer med en offert. Deras kundbas utgörs av stora företag med kontorsytor från 500 kvm upp till 50 000 kvm.

Fördelar:

 • För företag
 • Snabb återkoppling med offert
 • Hög kvalitet
Be om offert

Söder om Söder


Söder om Söder är en städfirma vars vision är att förenkla kundernas vardag genom att erbjuda helhetsleverantör. Därför erbjuder de många olika städtjänster, inklusive lokalvård, kontorsservice, fastighetsservice, fönsterputsning och hemstädning. Söder om Söder är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 och deras tjänster håller högsta kvalitet.

Fördelar:

 • Helhetslösningar för företag
 • Brett tjänsteutbud
 • Certifieringar och miljövänlig profil
Be om offert

Strykfritt


Strykfritt är en städfirma i Stockholm som erbjuder flexibel städhjälp utan bindningstid. Du kan exempelvis anlita dem för städning en gång i veckan eller varannan vecka eller köpa enstaka städtimmar vid behov. De har ett lågt fast timpris. Deras städtjänster inkluderar bland annat hemstädning, flyttstädning, storstädning, visningsstädning och fönsterputs.

Fördelar:

 • Flexibel städhjälp
 • Lågt fast timpris
 • Billig provstädning
Be om offert

Hitta bästa städfirma i Stockholm

Att hitta din bästa städfirma i Stockholm är lättare sagt än gjort. Som tur är finns det smarta tjänster som Städfirma.nu – att hitta bästa städfirman i Stockholm har aldrig varit lättare. Tjänsten erbjuder dig att hämta gratis offerter från flera olika städfirmor, vilket i sin tur gör det enkelt att jämföra priser, tjänster och erbjudanden. Allt du behöver göra är att fylla i dina kontaktuppgifter och önskemål.

Anlita en städfirma i Stockholm till hemmet

Anlita en bra städfirma på veckobasis för att hålla hemmet rent eller inför visning eller flytt för att få det skinande rent.

Hemstädning Stockholm

I Stockholm finns det många professionella städfirmor som erbjuder alltifrån regelbunden städning och fönsterputs till mer djupgående flyttstädning. Vi hjälper dig att hitta de bästa städbolagen för hemstädning i Stockholm.

Hemstädning Haninge

Behöver du hjälp med hemstädning i Haninge? Vi har sammanställt en lista med de bästa städfirmorna som erbjuder hemstädning i Haninge. Där finns städtjänster för alla, oavsett om du behöver städa bostaden inför visningen eller om du vill ha hemstädning på veckobasis.

Hemstädning Huddinge

Här hittar du en lista med professionella städfirmor för hemstädning i Huddinge. Det finns många bra städbolag som erbjuder ett varierat utbud av städtjänster. I vår lista hittar du de bästa städfirmorna i Huddinge.