Kontorshotell i Huddinge

Att hyra en kontorsplats på ett kontorshotell i Huddinge är både trevligt och smart eftersom de ofta erbjuder flexibla avtal. Allt fler väljer att arbeta på ett kontorshotell och för att hjälpa dig att hitta det bästa för just ditt behov har vi sammanställt en lista med olika kontorshotell i Huddinge.

Hitta kontorshotell i Huddinge

Här hittar du en lista över olika kontorshotell i Huddinge. För att underlätta för dig har vi inkluderat information och kontaktuppgifter till respektive kontorshotell.

Quick office


Quick office är ett kontorshotell i Huddinge på Mälarhöjden som ligger centralt beläget intill E4:an på Västertorpsvägen 135. Byggnaden har nyligen genomgått en totalrenovering och erbjuder nu flexibla kontorslösningar i trivsam miljö med personlig service hela dagen. Du har även tillgång till mötesrum som är utrustade med whiteboard, 50-tums tv-skärm eller projektor, pennor och anteckningsblock.

Fördelar:

 • Strategiskt beläget vid E4:an
 • Inga bindningstider eller dolda kostnader
 • Trivsam miljö och personlig service
Hitta lediga kontor

Tirfing


Tirfing Företagsservice erbjuder trevliga och representativa kontorslokaler centralt beläget i Huddinge. De har totalt 31 ljusa rum i varierande storlek från 9 kvm till 20 kvm. För större företag finns det möjlighet att hyra flera närliggande rum vid behov. Samtliga rum har tillgång till de gemensamma möblerade konferensrummen och kök. Kommunikationsmöjligheterna är goda och alla hyresgäster har gratis parkering samt många andra servicetjänster.

Fördelar:

 • Fri parkering
 • Posthantering
 • Gratis kaffe för dig och dina besökare
Hitta lediga kontor

Objektvision


Objektvision erbjuder många kontorshotell i Huddinge. De har flera lokaler för coworking i Huddinge som är belägna på centrala adresser. I lokalerna ingår bland annat tillgång till fina mötes- och konferensrum och samtliga kontorshotell håller mycket hög standard. De har lösningar för frilansare och enmansföretag såväl som stora företag. Inflyttningen är snabb och smidig och tjänster som städning och kaffemaskin ingår alltid. Hyresavtalen har ofta kort uppsägningstid.

Fördelar:

 • Finns på många olika adresser
 • Passar företag i olika storlekar
 • Kort uppsägningstid
Hitta lediga kontor

Workaround


Workaround är en av de största kontorsförmedlarna. Deras stora utbud av kontorshotell i Huddinge och i andra delar av Stockholm gör att de kan skräddarsy kontorslösningar för alla typer av företagsbehov. De erbjuder Office Matchmaking där de hjälper hyresgästerna att hitta den bästa kontorslösningen för deras behov, exempelvis ett fullservice-avtal eller en flexibel lösning hos en av de många olika co-working-leverantörerna.

Fördelar:

 • Mycket stort utbud av kontorsplatser
 • Office matchmaking med skräddarsydda lösningar
 • Många olika lösningar, inklusive fullservice-avtal
Hitta lediga kontor

Newst


Newst.se är en marknadsplats för lediga kontorslokaler i Huddinge och många andra delar av Stockholm. De sammanför hyresvärdar med hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Här hittar du många olika typer av lediga kontorslokaler vilket gör att du enkelt kan hitta ett kontorslösning som passar dig och ditt företag. Den användarvänliga plattformen gör det snabbt för hyresgäster att hitta rätt kontorshotell.

Fördelar:

 • Marknadsplats med många olika kontorshotell
 • Användarvänlig plattform
 • Snabbt och smidig process
Hitta lediga kontor

MatchOffice


MatchOffice är en väletablerad förmedlare av företagslokaler både i Sverige och utomlands. De har tre kontorshotell i Huddinge och Farsta. MatchOffice är en oberoende portal som samlar svenska kommersiella lokaler på deras hemsida och gör det enkelt för hyresgäster att hitta den bästa kontorslösningen. De erbjuder flexibla kontorslösningar och hög servicenivå.

Fördelar:

 • Användarvänlig plattform
 • Kundnöjdhet är av högsta prioritet
 • Många olika kontorslokaler
Hitta lediga kontor

Fler kontorshotell utanför Huddinge kommun

Det finns många kontorshotell i Huddinge, men även flera bra lokaler utanför kommunen. Vi har även listat de bästa kontorshotellen utanför Huddinge kommun.

Kontorshotell Stockholm

Allt fler företag och frilansare vill arbeta på ett kontorshotell i centrala Stockholm. En central adress med goda kommunikationer i kombination med fräscha lokaler efterfrågas av många. På vår sida om kontorshotell i Stockholm hittar du en lista med de bästa.

Kontorshotell Bromma

I Bromma finns det många fräscha och trevliga kontorshotell. Det strategiska läget strax utanför Stockholm gör att många företag söker sig hit. På vår sida om kontorshotell i Bromma hittar du de bästa kontorslösningarna.