Hemstädning i Stockholm

Att hitta hemstädning i Stockholm är inte svårt. I huvudstaden finns det många bra städfirmor som erbjuder hushållsnära städtjänster. Här listar vi de bästa städbolagen som erbjuder hemstädning i Stockholm.

Skaffa hemstädning i Stockholm

Här listar vi ett antal olika städfirmor som erbjuder hemstädning i Stockholm. För att göra det lättare för dig att hitta en som passar ditt behov har vi även listat fördelar och kontaktuppgifter.

50-femme


50-femme AB erbjuder hemstädning i Stockholm passar dig som letar efter en städfirma som erbjuder schyssta arbetsförhållanden, bra löner och miljövänliga produkter. 50-femme är ett företag som tar ansvar för sina anställda genom bland annat kollektivavtal, god arbetsmiljö och trygga anställningsvillkor. Ytterligare en fördel med 50-femme är att det är ett städbolag med en miljövänlig profil.

Fördelar:

 • Rättvisa löner
 • Hög kvalitet
 • Hållbar profil
Be om offert

Julias Städservice


Julias Städservice är ett omtyckt städföretag i Stockholm med ett brett utbud av städtjänster i Stockholm. Utöver hemstädning erbjuder de bland annat storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Du kan också anlita dem för visningsstädning om du ska sälja din bostad. För att garantera högsta kvalitet utbildar Julias Städservice sina anställda.

Fördelar:

 • Många olika städtjänster
 • Kompetent och pålitlig städpersonal
 • Billig prova-på-städning
Be om offert

Söder om Söder


Söder om Söder är städfirman för dig som letar efter en certifierad helhetsleverantör av städtjänster. Deras breda tjänsteutbud inkluderar bland annat hemstädning, kontorsservice, fastighetsservice, fönsterputsning och lokalvård. Söder om Söder erbjuder städtjänster både till företag och privatpersoner. Det är en certifierad städfirma som är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Fördelar:

 • Helhetslösningar för företag
 • Brett tjänsteutbud
 • Certifieringar och miljövänlig profil
Be om offert

Strykfritt


Strykfritt är en kompetent och flexibel städfirma som passar dig som vill anlita städhjälp utan bindningstid. Du bestämmer själv om du vill anlita dem för enstaka timmar, en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Dessutom är timpriset lågt jämfört med andra städbolag i Stockholm. De har ett utbud av städtjänster som bland annat inkluderar hemstädning, flyttstädning, storstädning, visningsstädning och fönsterputs.

Fördelar:

 • Flexibel städhjälp
 • Lågt fast timpris
 • Billig provstädning
Be om offert

Care group


Care Group är en erfaren och väletablerad städfirma i Stockholm som arbetar utifrån från principen “Inget hem är det andra likt”. De tar fram skräddarsydda städplaner för varje hem och erbjuder ett brett utbud av städtjänster som bland annat inkluderar flyttstädning, fönsterputsning, tvätt och kontorsstädning. Med deras 100% nöjd-kund-garanti åtgärdar de problem omgående om du mot förmodan skulle vara missnöjd med hemstädningen.

Fördelar:

 • Flexibla kontraktstider
 • 100% nöjd-kund-garanti
 • Många olika städtjänster
Be om offert

ESSPlus


ESSPlus är ett omtyckt städföretag som erbjuder städtjänster till både företag och privatpersoner. Deras professionellt utbildade medarbetare ser till så att städningen håller mycket hög kvalitet. ESSPlus erbjuder många olika städtjänster, inklusive hemstädning, flyttstädning samt även städ- och byggtjänster plus trädgårdsservice.

Fördelar:

 • Många nöjda stamkunder
 • Professionellt utbildad personal
 • Hög kvalitet
Be om offert

Bästa hemstädning i Stockholm

Att hitta den städfirma som utför bästa hemstädning i Stockholm kan vara klurigt eftersom det finns så många att välja bland. Ett tips är att använda dig av en tjänst som tillåter dig att jämför olika firmor för att hitta den med bästa hemstädning i Stockholm. Städfirma.nu är en smart tjänst som tillåter dig att smidigt hitta den bästa hemstädningen i Stockholm. Via hemsidan kan du få offerter från många olika städbolag helt gratis. Det gör att du i lugn och ro kan studera de olika erbjudandena och tjänsterna innan du beslutar dig om vilken du ska anlita.

Få hemstädning i Stockholms län

Med hemstädning i Stockholm får du snabbt ett rent och välstädat hem. Du kan anlita en städfirma för hemstädning på veckobasis eller vid enstaka tillfällen beroende på ditt behov.

Hemstädning Haninge

Anlita en professionell städfirma för hemstädning i Haninge. För att göra det lättare för dig att hitta rätt städbolag har vi har sammanställt en lista med de bästa städfirmorna som erbjuder hemstädning i Haninge.

Hemstädning Huddinge

Behöver du hemstädning i Huddinge? Här hittar du en lista med de bästa städbolagen som erbjuder hemstädning i Huddinge och i närliggande områden. I listan kan hittar du även information om de olika städfirmorna samt kontaktuppgifter.