Kontorshotell i Bromma

Allt fler företag väljer att hyra kontorsplats på ett kontorshotell i Bromma tack vare det närheten till både centrala Stockholm och grönområden. Den ökade efterfrågan på kontorsplatser har lett till att allt fler kontorshotell etablerat sig här. För att göra det enklare för dig att hitta det bästa för ditt behov har vi sammanställt en lista med olika kontorshotell i Bromma.

Hitta kontorshotell i Bromma

Här hittar du en lista med olika kontorshotell i Bromma. Du hittar både information och kontaktuppgifter till de olika kontorshotellen.

Quick office


Quick office nyöppnade kontorshotell i Bromma hittar du i nybyggda kvarteret Hangar 5 bredvid Bromma Block. Byggnaden erbjuder flexibla kontorslösningar i trivsam och inspirerande miljö med välplanerade ytor. Byggnaden klassificeras som ”excellent” enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM – Europas ledande miljöcertifieringsverktyg för byggnader. All tänkbar service ingår och huset har även ett 80-tal andra butiker. Välj mellan en enskild kontorsplats eller helt kontor på detta kontorshotell i Bromma.

Fördelar:

 • Nyöppnad byggnad
 • Högsta miljöcertifiering
 • Många olika kontorslösningar
Hitta lediga kontor

Bromma Kontorshotell


Bromma Kontorshotell erbjuder ett flexibelt och personligt kontorshotell i Bromma. Sedan starten 1992 har de tillhandahållit kontorslösningar som karaktäriseras av trivsel och gemenskap. I byggnaden finns cirka 75 kontors med tillgång till 4 gemensamma kök, lounger och mötesrum. De erbjuder även kontorsplatser där hund är tillåtet. Bromma Kontorshotell har en bemannad reception och möjlighet till parkering.

Fördelar:

 • Kontor där hund är tillåtet (även hundfria våningsplan)
 • Parkering
 • Trivsel och gemenskap
Hitta lediga kontor

Ulvsunda kontorshotell


Ulvsunda kontorshotell är nyrenoverat och trevligt kontorshotellet i Bromma där du kan njuta av en fantastisk sjöutsikt. Det ligger precis runt hörnet från Bromma Blocks vilket innebär att du har nära till restauranger, shopping och trafikförbindelser. Ulvsunda kontorshotell erbjuder kontorsrum i flera olika storlekar och i priset ingår alltid bemannad reception med posthantering, internet, fri tillgång till konferensrum och mycket mer. Det är ett hundvänligt kontorshotell.

Fördelar:

 • Trevliga nyrenoverade lokaler med sjöutsikt
 • Flexibla kontrakt med rum i storlek S till XL
 • Hundvänligt
Hitta lediga kontor

Hangar 5


Hangar 5 är en nya knutpunkt mellan Bromma flygplats och Bromma Blocks. Den nyöppnade byggnaden är ett nytt kommersiellt nav som ger utmärkta förutsättningar för att arbeta smart. I den miljöcertifierade byggnaden finns ett rikt serviceutbud med bland annat ICA Maxi, SATS gym, och restauranger. Det är NCC som står bakom det nyöppnade byggprojektet som är en hybrid mellan kontor, hotell, handel och samhällsservice i ett unikt läge i Brommastaden.

Fördelar:

 • Ljusa, nybyggda och moderna kontorsytor
 • Utmärkta kommunikationer till Bromma flygplats och Stockholm
 • Miljöcertifierad byggnad
Hitta lediga kontor

Workaround


Workaround är en av de största kontorsförmedlarna i Sverige med ett mycket stort utbud av kontorshotell. Givetvis har de även moderna kontorslösningar för alla företagsbehov i Bromma. Välj mellan coworking och eget rum på olika adresser i centrala Bromma. Workaround erbjuder Office Matchmaking där de hjälper hyresgästerna att hitta den bästa kontorslösningen för deras behov, exempelvis ett fullservice-avtal eller en flexibel lösning.

Fördelar:

 • Mycket stort utbud av kontorsplatser
 • Skräddarsydda lösningar för olika behov
 • Erbjuder även fullservice-avtal
Hitta lediga kontor

MatchOffice


MatchOffice är en populär och pålitlig förmedlare av företagslokaler både i Sverige och utomlands. De har 14 kontorshotell i Bromma. MatchOffice är en oberoende portal som samlar svenska kommersiella lokaler på deras hemsida och gör det enkelt för hyresgäster att hitta den bästa kontorslösningen. Kundnöjdhet är av högsta prioritet och de hjälper dig att hitta den bästa kontorslösningen för just ditt behov.

Fördelar:

 • Användarvänlig plattform
 • Hög servicenivå
 • Många olika kontorslokaler
Hitta lediga kontor

Fler kontorshotell utanför Bromma kommun

Bromma är en närförort till Stockholm och angränsar till Kungsholmen. Dess strategiska läge nära huvudstaden såväl som grönområden har gjort Bromma till ett mycket populärt område för företag. Det finns även många bra kontorshotell utanför Bromma kommun.

Kontorshotell Stockholm

Det har alltid funnits en stor efterfrågan för kontorslokaler i de centrala delarna av huvudstaden, men de senaste åren har både utbudet och efterfrågan ökat markant. Allt fler vill ha flexibla och kostnadseffektiva kontorslösningar i centrala Stockholm. För att hjälpa dig att hitta den bästa kontoret för ditt behov har vi sammanställt en lista med de bästa kontorshotellen i Stockholm.

Kontorshotell Huddinge

Huddinge är ett populärt område för många företag. De goda kommunikationerna till Stockholm och E4:an gör att många väljer att ha sitt kontor här. Det finns många bra kontorshotell i Huddinge och för att du enklare ska hitta det bästa har vi sammanställt en lista med de bästa aktörerna.