Hemstädning i Huddinge

Det finns många bra städföretag som erbjuder hemstädning i Huddinge, men även andra hushållsnära städtjänster. På den här sidan har vi gjort det lätt för dig att jämföra olika aktörer genom att samla dem på ett och samma ställe. Ta en titt på några av de bästa städbolagen som erbjuder hemstädning i Huddinge och läs mer om dem här.

Skaffa hemstädning i Huddinge

Här hittar du en lista med några av de bästa städfirmorna som erbjuder hemstädning i Huddinge. Förhoppningsvis hjälper listan dig att hitta det bästa städbolaget för ditt behov.

Strykfritt


Letar du efter en billig och flexibel städfirma i Huddinge? Strykfritt är ett bra val. De erbjuder några av marknadens lägsta priser samt billiga provstädning. Dessutom är deras städtjänster flexibla utan bindningstider. Du väljer själv hur ofta du vill att de kommer hem till dig och städar. Du kan även anlita dem på timbasis till ett lågt, fast timpris. Deras breda tjänsteutbud inkluderar bland annat fönsterputs, hemstädning samt städning inför visning och flytt.

Fördelar:

 • Flexibel städhjälp
 • Lågt fast timpris
 • Billig provstädning
Be om offert

Leopard Städ


Om du letar efter en kompetent och erfaren städfirma med trevlig personal är Leopard Städ ett bra val. Efter många år i städbranschen har de stor erfarenhet av alla typer av städtjänster för privatpersoner och företag. Du kan bland annat anlita dem för kontorsstädning, hemstädning, trappstädning och flyttstädning. Du väljer själv när och hur ofta du vill att de ska komma hem till dig och städa.

Fördelar:

 • Många olika städtjänster
 • Hög service & trevligt bemötande
 • Lång branscherfarenhet & utbildad personal
Be om offert

FemtioFemPlus


FemtioFemPlus är en trygg och pålitlig städfirma som du kan anlita för hemstädning i Huddinge. De erbjuder flexibla lösningar och anpassar städningen efter dina önskemål. Om du anlitar dem för veckovis hemstädning är det alltid samma medarbetare du får träffa. FemtioFemPlus är en av Sveriges största leverantörer av hushållsnära tjänster och företagstjänster genom seniorbemanning, vilket innebär att de flesta medarbetarna är över 55 år. De riktar oss till både privatpersoner och företag.

Fördelar:

 • De flesta medarbetare är seniorer (55+ år)
 • Flexibla lösningar
 • Trygghet med samma städare varje gång
Be om offert

CaMa Service


CaMa Service erbjuder flexibel hemstädning och abonnerad städning åt kunder i Huddinge. Du som kund styr själv över hur omfattande du önskar att städningen ska bli och hur ofta som du vill anlita städfirman. Du kan alltid räkna med att hemstädningen blir professionell och omsorgsfullt utförd. Utöver hemstädning erbjuder CaMa Service ett brett utbud av städtjänster, inklusive flyttstädning, fönsterputs och städning i trädgården.

Fördelar:

 • Flexibla lösningar & abonnerad städning
 • Hög kvalitet
 • Brett tjänsteutbud som även inkluderar städning utomhus
Be om offert

Rochs Service


Rochs Service är en städfirma som erbjuder en rad olika städtjänster för boende i Huddinge, Södertälje och Stockholm. Deras engagerade personal ser till så att ditt hem blir skinande rent. De erbjuder ett standardpaket för hemstädning, men du kan också välja bland ett brett utbud av tilläggstjänster för att täcka upp även för ytterligare behov. Du kan exempelvis anlita Rochs Service för diska, tvätt och strykning.

Fördelar:

 • Kostnadsfritt hembesök innan första städningen
 • 48 timmars Nöjd kund-garanti
 • Skräddarsydd hemstädning som även kan inkludera tvätt, disk och strykning
Be om offert

Städa Rent


Städa Rent erbjuder en skräddarsydd hemstädning som passar ditt behov. Vid varje städtillfälle är det samma personal som kommer och städar vilket ger en trygghet. Utöver hemstädning erbjuder de en rad olika städ- och tilläggstjänster, exempelvis golvslipning och strykning. De kan även tvätta dina fönster. Städa Rent erbjuder även miljöanpassade tjänster.

Fördelar:

 • Många olika städtjänster
 • Miljöanpassade tjänster
 • Hög kvalitet till konkurrenskraftiga villkor och priser
Be om offert

Hemstädning utanför Huddinge kommun

Vill du får mer tid i vardagen? Anlita en bra städfirma för hemstädning utanför Huddinge kommun. Här nedan hittar information och kontaktuppgifter till några av de bästa städbolagen i Huddinge.

Hemstädning Stockholm

Är du på jakt efter den bästa städfirman för hemstädning i Stockholm? Här hittar du vår sammanställning av de bästa städbolagen i Stockholm som erbjuder hemstädning och andra städtjänster. I vår sammanställning hittar du information och kontaktuppgifter till de olika städfirmorna.

Hemstädning Haninge

Behöver du en pålitlig städfirma för hemstädning i Haninge? Vi har sammanställt en lista med de bästa städfirmorna som erbjuder hemstädning i Haninge med omnejd för att du lättare ska hitta ett städbolag som passar ditt behov.