Kontorsstäd i Stockholm

Att hitta rätt firma för kontorsstädning i Stockholm kan vara en utmaning. Det finns många faktorer att ta hänsyn till och för att underlätta för dig har vi listat de bästa alternativen i ditt område. Vi har tagit hänsyn till omständigheter som pris, tillgänglighet av städmaterial och hållbarhetsfokus hos städbolagen. Vi har noggrant valt ut och hittat de bästa städfirmorna som inte bara erbjuder högkvalitativa, miljövänliga lösningar utan även skräddarsydda tjänster anpassade för varje kontorsbehov och en trivsam arbetsmiljö.

De bästa städfirmorna för kontorsstädning i Stockholm

När du ska välja en städfirma för kontor i Stockholm finns det nästan obegränsat med alternativ och det finns många saker att ta i beaktning utöver priset. Några städbolag städar bara i vissa stadsdelar, andra har inget eget städmaterial och alla städfirmor erbjuder inte kontorsstäd. Vi har därför tagit fram en guide där vi listar de 6 bästa städfirmorna för kontorsstäd i Stockholm.

Stockholms städsystem AB


Vill ni anlita riktiga experter på kontorsstäd i Stockholm ska ni titta hit! Stockholms Städsystem har lång erfarenhet av konstorstäd, de har erbjudit sina tjänster sedan 1968. De kan skapa helt skräddarsydda och miljövänliga lösningar för alla typer av lokaler. Med sin kunnighet garanterar de högkvalitativ städning som uppfyller varje kunds unika behov. Deras engagemang för miljön reflekteras i användningen av miljövänliga rengöringsprodukter, detta gör dem till ett ansvarsfullt val av städfirma i Stockholm som värderar både renlighet och hållbarhet.

Fördelar:

 • Miljövänliga lösningar
 • Lång erfarenhet och erfarna lokalvårdare
 • Väldigt hög procent nöjda kunder
Be om offert

Julias Städservice AB


Letar du efter omfattade tjänster för kontorsstädning i Stockholm så har Julias Städservice garanterat det du letar efter. Deras största fokus när det kommer till kontorsstäd är noggrannhet och kundnöjdhet. För att uppnå detta är de flexibla, har ingen bindningstid och har ett tydligt prisupplägg utan dolda avgifter. Noggrannheten i deras städservice för kontor i Stockholm syns genom att den utbildad personalen som anpassar sig efter varje företags specifika städbehov, allt för att säkerställa en ren och trivsam arbetsmiljö.

Fördelar:

 • Inga dolda priser
 • Utbildad och kompetent personal
 • Garanti på alla tjänster de erbjuder
Be om offert

SOL Facility Sevices


Professionella kontorsstädtjänster i Stockholm hittar du hos SOL Facility Services. Anpassade till varje kunds unika behov kommer SOL’s utbildade lokalvårdare regelbundet att skapa en ren och välkomnande arbetsmiljö. Kontorsstäd med stort fokus på grundlig städning av arbetsytor, inkluderar deras service allt från dammsugning till våttorkning och specialrengöring av köks- och toalettutrymmen. Du kan själv välja hur ofta och hur grundligt städ du önskar, baserat på det och hur stort kontoret är får du ett pris. Med SOL´s engagemang kan du lita på att lokalerna alltid är i toppskick.

Fördelar:

 • 3 för 2 erbjudande, du kan enkelt lägga till fler tjänster, som fruktkorg
 • Skräddarsytt och kundbaserat erbjudande
 • Få kostnadsfri offert
Be om offert

ESSPlus


Att anlita ESS Plus är enkelt då de har fasta priser och ger möjligheten att välja städfrekvens efter eget behov. Denna kombination ger flexibilitet och förutsägbarhet för din verksamhet. De betonar vikten av en ren och trivsam arbetsmiljö, vilket inte bara förbättrar medarbetarnas välbefinnande utan också speglar företagets image utåt vid besök på kontret.

Fördelar:

 • Håller hög kvalitet med många nöjda kunder
 • Flexibilitet
 • Fasta priser
Be om offert

B&B städservice


B&B städservice fokuserar på att skapa en nystädad och välkomnande miljö för de som arbetar på kontoret, de erbjuder professionella kontorsstäd för att kontoret ska inbjuda till arbetsro. De anpassar sina tjänster efter varje företags specifika önskemål och tider, inkluderar en mängd städuppgifter som dammsugning, våttorkning och avfallshantering. B&B Städservice månar om att bibehålla en personlig relation mellan sig själva och sina kunder för bästa möjliga kundnöjdhet.

Fördelar:

 • Anpassar ditt erbjudande efter kundens önskemål
 • Erbjuder provstäd
 • Använder miljövänliga produkter
Be om offert

Strykfritt.se


Strykfritt.se riktar sig till företag och föreningar som är i behov av flexibla och professionella kontorsstädtjänster. Med en tjänst som inkluderar noggrann städning anpassad efter kundens behov. De har möjlighet att hjälpa till med enklare städ en gång i månaden eller dagligt städ. Strykfritt.se erbjuder hela paketet: allt från golvvård till papperskorgstömning och har ett fast pris på 367 kr/tim exkl. moms. Deras erfarna personal ser till att kontorsmiljön är ren och välkomnande, med möjlighet till skräddarsydda lösningar.

Fördelar:

 • Utan bindningstid, fast pris utan dolda kostnader
 • Egen kontaktperson hos Strykfritt.se
 • Erbjuder tilläggstjänster
Be om offert

Vad ingår?

Exakt vad som ingår när man ska anlita en firma för att städa kontor kan vara lite svårt att säga. Det beror på vilken städfirma ni väljer att använda dig av, flera faktorer spelar in, som vad kontorets behov består av och vad ni själva önskar för tillägg. Normalt bruka alltid dammsugning, soptömning, damning och golvmoppning av öppna ytor ingå vid kontorsstäd. För att hålla en god nivå på kontorets prydlighet kan det vara en god idé att lägga till saker som:

 • Disk och arbetsbänk avtorkas
 • Alla bord avtorkas
 • Mikrovågsugn avtorkas invändigt och utvändigt
 • Rengöring av handfat och toalett
 • Damma av datorutrustningen
 • Avtorkning av hyllor för ytterplagg med mera
 • Dammsugning av stolsitsar

Att tänka på vid bokning av kontorsstädning

Att anlita professionell kontorsstädning frigör tid för företagets personal. Detta är värdefull tid som möjliggör ett större fokus på verksamheten för medarbetarna. En regelbundet underhållen arbetsplats bidrar även till en förbättrad arbetsmiljö som kan öka produktiviteten. Utöver detta kan regelbunden professionell rengöring bidra till att minska spridningen av sjukdomar, vilket är positivt både för företaget och de anställda.

När du bokar kontorsstädning är det viktigt att överväga kontorets specifika behov och förväntningar. Det inkluderar att fastställa frekvensen på städningen, vilka tjänster som behövs och att säkerställa att städfirman kan anpassa sig efter kontorets arbetstimmar. Det är även klokt att kolla upp företagets referenser och recensioner för att garantera kvaliteten på deras tjänster. Boka även in ett provstäd innan du skriver på kontraktet, de flesta städfirmor i Stockholm erbjuder det, till ett lägre pris. Slutligen, var tydlig med dina förväntningar och kommunicera öppet för att skapa en långvarig och produktiv relation med städföretaget som ska städa ditt kontor.

FAQ

Nej tyvärr! RUT gäller endast för privatpersoner och kan användas för hushållsnära tjänster i den egna bostaden. Du kan läsa mer om RUT hos Skatteverket. Däremot kan företag dra av kostnader för städ på annat sätt, som en del av sina driftkostnader i verksamheten.

Generellt ska ett grundligt städ av ett mellanstort kontor ta ca 3 timmar. Ett större kontor med fler rum och mer komplexa behov kan kräva betydligt längre tid och det tar betydligt kortare tid att städa mindre kontor. Det bästa är att konsultera ett städbolag direkt. Faktorer som påverkar hur lång tid det tar att städa ett kontor är kontorets storlek, hur ofta det är inbokat städ och hur mycket möbler som finns.

Kontorsstädning priser kan variera kraftigt. Det beror på storlek av lokalerna, om städfirman ska med eget städmaterial eller om det finns någon extra utmanande komponent. Men det normala är ca 300kr i timpris för en städfirma i Stockholm att utföra städservice.